Wij zijn Struckture

Op maatmakers van facility trucks, werktrucks, promotietrucks en motorhomes. Bij Stuckture geven wij structuur aan zowel de ontwikkeling van jouw truck, áls aan een gestroomlijnd traject. Het resultaat is een op maat gemaakt en toekomstbestendig totaalconcept. Ook geïnteresseerd in een truck om jouw ambities mogelijk te maken? Neem dan nu contact op om jouw uitdaging of wens persoonlijk te bespreken.

Ons verhaal

De manier waarop én waarmee jij je beweegt, zegt veel over waar je voor staat en met jouw organisatie voor gaat. Omdat wij buiten de gebaande paden denken, is geen vraag te raar en geen spec. te gek. Het chassis zien wij als basis om ambities op te bouwen. Als jouw persoonlijke, professionele en proactieve contact, zijn wij dé schakel tot de beste carrosseriebouwers. We geven vorm aan de branche-specifieke componenten, maar faciliteren ook een gestroomlijnd proces door zowel de kwaliteit als doorlooptijd te bewaken.

 Creating trucks, building impact Creating trucks, building impact 

Passie voor trucks, powered by Anemone

Struckture is ontstaan vanuit de toenemende vraag op het gebied van maatwerk trucks. In eerste instantie met name door relaties van ons moederbedrijf Anemone Horse Trucks, die behalve de liefde voor paarden óók onze passie voor vrachtwagens herkenden. Inmiddels werken we allang niet meer alleen in de paardenwereld, maar ontwikkelen en faciliteren we overheidsvoertuigen, promotietrucks en motorhomes op maat voor een breed spectrum aan doelgroepen en branches.

Meet the beauty of creativity

Als custom truck creators zijn we behalve proactief óók creatief en innovatief. Voor elke uitdaging en iedere wens putten we uit onze opgebouwde expertise, maar kijken we ook over de grenzen van de gebaande paden.

Explore the power of possibility

Alles is mogelijk, dat is bij ons het uitgangspunt. Als jouw oplossingsgerichte partner verkennen we samen met welke carrosserie en features we de doelen en dromen van jou en jouw organisatie kunnen realiseren.

Experience the art of flexibility

Omdat wij met een multidisciplinair team van meerdere professionals per expertise werken, kunnen we, zowel qua branche, expertise en voortgang snel schakelen. Wendbaarheid en flexibiliteit zit ons met andere woorden in het DNA.

Ook samen met Struckture werk maken van jouw Facility Truck of Motorhome?