Motorhomes

Wanneer jij voor langere tijd op vakantie of op weg gaat om in het vak/de sport van jouw expertise te presteren, dan wil je dat dit gestroomlijnd en in optimaal comfort gebeurt. Dan wil je dat zowel mens als materiaal en materieel keer op keer weer veilig én in optimale conditie op de plaats van bestemming aankomen. Bij Struckture begrijpen wij dat passie, plezier en comfort samengaan, en daarom verzorgen wij even ruime als luxe motorhomes op maat. Neem nu contact op om de wensen te bespreken en ontdek wat wij voor jou en jouw uitdagingen ‘on the road’ kunnen betekenen.

Oneindige motorhome mogelijkheden

Omdat wij motorhomes op maat verzorgen zijn de mogelijkheden van indelingen, luxe interieuropties en afmetingen/specificaties qua carrosserie onbeperkt. Om al die mogelijkheden te matchen met de specifieke wensen op het gebied van comfort en het functionele eisenpakket, starten we elke ontwikkeling met een inventarisatie. Hierin denken wij vanuit onze expertise graag mee en doen waar mogelijk suggesties om het geheel zo efficiënt mogelijk in te richten. Als dealer van STX Motorhomes hebben wij kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen, personaliseren en optimaliseren van motorhomes voor onder andere:

  • Professionele paardensporters
  • Racingteams
  • Autodealers in het luxe segment
  • Recreatieve vakantiegangers

Functionaliteit én schoonheid

Behalve dat we verstand hebben van de technische kant van carrosserieën, hebben we óók oog voor de esthetische waarde van een motorhome. Samen gaan we op zoek naar de best passende vorm waarin functionaliteit en schoonheid naadloos in elkaar overlopen. En hebben we die optimale balans en indeling gevonden? Dan is het tijd om de verschillende ruimtes in te richten met de meest mooi materialen, comfortabele meubels en audiovisuele features zodat jij en jouw reisgenoten zich onderweg geen moment hoeven te vervelen.

Daarom een motorhome van Struckture

Luxe & comfort

Comfortabel en in relatieve rust kunnen reizen heeft een positief effect op zowel de mentale als fysieke gesteldheid. Investeren in een volledig verzorgde motorhome is dus geen overbodige luxe.

Service & onderhoud

Wij bouwen én onderhouden (relaties). Dus ook nadat jij al lang en breed onderweg bent blijven we graag in contact. Als betrokken partner verzorgen wij ook graag het periodieke onderhoud.

Powered by Anemone

Struckture is onderdeel van de Anemone Groep, een gerenommeerde naam die al decennialang motorhomes en horsetrucks ontwerpt, verkoopt en onderhoud voor de professionele paardenwereld.
 Investeren in een comfortabele motorhome is geen overbodige luxe Investeren in een comfortabele motorhome is geen overbodige luxe 

Zullen we starten met jouw uitdaging?

Geïnteresseerd in een even luxe als comfortabele motorhome op maat? Laten we dan een samenwerking starten! Neem nu contact op om alle wensen, mogelijkheden en specificaties van jouw uitdaging persoonlijk te bespreken.

Meer Struckture

Werk- en promotietrucks op maat

Facility Trucks

Custom trucks in de spotlight

Projecten

Leer ons kennen

Over ons